Ημερίδα: Υγεία στα Αθλήματα Νόησης Θέμα: Η Διατροφή στα Αθλήματα Νόησης

διατροφή, δίαιτα, υγεία, ομορφιά, σώμα, άσκηση, αθλητισμός, ευτυχία, ζωή, χαρά, τροφές, διαλειμματική νηστεία ευεξία, στόχος, κιλά, παχυσαρκία, αδυνάτισμα, φαγητά, Πάτρα, διαιτολόγος, διατροφολόγος, Κωνσταντίνα Αποστολοπούλου

Το Σάββατο 12 Μαρτίου 2022, ώρα 16.00, στο Συνεδριακό Κέντρο της Αγοράς Αργύρη θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα με θέμα την “Υγεία στα Αθλήματα Νόησης”, από το τμήμα Medical Corps της Patras Stratego Team, σε συνεργασία με το Δήμο Πατρέων και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Με τη συμμέτοχη του Διατροφολογικού μας Κέντρου στην ημερίδα αυτή θα ενημερωθεί το κοινό για το πολύ σημαντικό ρόλο της διατροφής στα αθλήματα νόησης.

Τα αθλήματα νόησης ή αθλήματα μυαλού, όπως το Σκάκι, το Μπριτζ & το Stratego είναι η κατηγορία αθλημάτων στα οποία η εξάσκηση του μυαλού είναι ο κύριος ρόλος των αθλούμενων. Η εκπαίδευση του σώματός, η διατροφή και η καλή ψυχολογία είναι το τρίπτυχο για κορυφαία απόδοση στα –αυστηρών απαιτήσεων- παιχνίδια, που καλούνται να συμμετάσχουν οι εμπλεκόμενοι.

Στόχος της Ημερίδας είναι η κατανόηση και ενημέρωση, των άμεσα και έμμεσα εμπλεκομένων στα αθλήματα νόησης της επίδρασης των ζητημάτων σωματικής και ψυχικής υγείας, της διατροφής και της “ρουτίνας” της προπόνησής πριν από ένα παιχνίδι καθώς και η ανάπτυξη μοναδικών τρόπων για να παραμείνουν τροφοδοτημένοι και συγκεντρωμένοι.

Συστήνεται η προκράτηση θέσεων: https://forms.gle/gtRivjeo8g1sznzk7

Πρόγραμμα Ημερίδας

Είσοδος Ελεύθερη

Δημοσιεύτηκε από τον Κωνσταντίνα Αποστολοπούλου

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Αθλητική Διατροφολόγος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *