Δια Ζώσης Υπηρεσίες

διατροφή, δίαιτα, υγεία, ομορφιά, σώμα, άσκηση, αθλητισμός, ευτυχία, ζωή, χαρά, τροφές, διαλειμματική νηστεία ευεξία, στόχος, κιλά, παχυσαρκία, αδυνάτισμα, φαγητά, Πάτρα, διαιτολόγος, διατροφολόγος, Κωνσταντίνα Αποστολοπούλου

Το διατροφολογικό γραφείο μας βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Πάτρας και αποτελεί την αφετηρία των υπηρεσιών μας.

Σε μια ολοκληρωμένη δομή προσαρμόζουμε την διατροφή στις ανάγκες σας και παρακολουθούμε την εξέλιξη των αποτελεσμάτων σε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα που εξυπηρετούν την καθημερινότητα σας.

Εκμεταλλευόμαστε την τεχνολογία και με σύγχρονες,εξελιγμένες τεχνικές και ψηφιακές συσκευές ακριβείας αποτυπώνουμε σωστά και με λεπτομέρεια τη σημερινή κατάσταση του σώματος σας και σχεδιάζουμε μεθοδικά μεσώ συγκεκριμένων προτάσεων το επιθυμητό για σας αποτέλεσμα.

Οι μετρήσεις ακριβείας αποτυπώνονται σε μια διαδραστική πλατφόρμα ανάλυσης δεδομένων παρουσιάζοντας μια ευρύτητα στα αποτελέσματα, που συμπεριλαμβάνει βασικά αλλά και επιμέρους, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της σωματικής σας κατάστασης.

Αξιοποιώντας την εξ αποστάσεως τεχνολογία οι υπηρεσίες του γραφείου μας μπορούν να μεταφερθούν στο σπίτι σας μέσω της αμεσότητας της ηλεκτρονικής επικοινωνίας. Ρωτήστε μας!

Δημοσιεύτηκε από τον Κωνσταντίνα Αποστολοπούλου

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Αθλητική Διατροφολόγος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *