Η Πασχαλινή σου Επίγνωση

Πάσχα, 2022, γιορτινό τραπέζι axiatrofis, doseaxia, dwseaxia, kanutritionist, kapostolopoulounutrition, kapostolopoulounutritionist, άγχος, αδυνάτισμα, αθλητικός διατροφολόγος, αθλητισμός, αξία τροφής, άσκηση, Αχαϊα, δίαιτα, διαιτολόγος, διαλειμματική νηστεία ευεξία, διατροφή, διατροφολόγος, ευτυχία, ζωή, κατάθλιψη, κιλά, Κωνσταντίνα Αποστολοπούλου, ομορφιά, πάτρα, παχυσαρκία, στόχος, στρες, σώμα, τροφές, Υγεία, φαγητά, φαγητό, χαρά, χάσιμο βάρους, υγιεινά εστιατόρια, επιχειρήσεις

Με την κορύφωση του Πάσχα να πλησιάζει και τις οικογένειες να ετοιμάζονται για τα απαραίτητα, η διάθεσή των περισσότερων αποκτά ανοιξιάτικα χρώματα και τα τραπέζια των σπιτιών ντύνονται γιορτινά. Η παράδοση μας προσφέρει ένα εύρος τελετουργιών και συνταγών που καλούν να υλοποιηθούν συγχρονισμένα με στοιχεία από τη σύγχρονη κουζίνα.

Η αξία της τροφής στο πασχαλινό τραπέζι πέρα από τον διατροφικό παράγοντα λειτουργεί ενωτικά και ενισχύει την  αγάπη και την ελπίδα της ανθρώπινης ύπαρξης. Αποτελεί προέκταση της πνευματικής και ψυχικής διαδρομής της Θείας προσφοράς για τη σωτηρία του ανθρώπου.

Εστιάστε σε αυτή την αξία και απολαύστε το πασχαλινό φαγητό με επίγνωση και σεβασμό απέναντι στη σωματική, ψυχική και πνευματική σας υπόσταση.

Καλό Πάσχα με Υγεία και Αγάπη!

Δημοσιεύτηκε από τον Κωνσταντίνα Αποστολοπούλου

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Αθλητική Διατροφολόγος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *