Η σύγχρονη μητέρα. Παγκόσμια ημέρα της μητέρας 14 Μάϊου

axiatrofis, doseaxia, dwseaxia, kanutritionist, kapostolopoulounutrition, kapostolopoulounutritionist, άγχος, αδυνάτισμα, αθλητικός διατροφολόγος, αθλητισμός, αξία τροφής, άσκηση, Αχαϊα, δίαιτα, διαιτολόγος, διαλειμματική νηστεία ευεξία, διατροφή, διατροφολόγος, ευτυχία, ζωή, κατάθλιψη, κιλά, Κωνσταντίνα Αποστολοπούλου, ομορφιά, πάτρα, παχυσαρκία, στόχος, στρες, σώμα, τροφές, Υγεία, φαγητά, φαγητό, χαρά, χάσιμο βάρους, μεταβολισμός,

Σε αυτή την υπέροχη παγκόσμια μέρα την μητέρας αξίζει να έχουμε έναν επιπλέον λόγο να αναλογιστούμε τις σύγχρονες μητέρες, οι οποίες προσπαθούν καθημερινά να ανταπεξέλθουν στο σύγχρονο και απαιτητικό οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον.

Η επιστήμης της διατροφής έχει αποδείξει ότι μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την κάθε μια μητέρα μέσα από βιώσιμες διατροφικές λύσεις προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του περιβάλλοντος τους.

Η βιωσιμότητά της διατροφικής προσέγγισης για την κάθε γυναίκα έχει οδηγήσει σε απτά αποτελέσματα τόσο στην εξωτερική εμφάνιση τους όσο και στην δυναμικότερη ανταπόκριση των καθημερινών προκλήσεων.

Η μη αποκοπή ομάδων τροφίμων και η απουσία αυστηρών κανόνων διατροφής, σε συνδυασμό με την ισορροπία και τα εξατομικευμένα πλαίσια ενισχύουν τη δυναμική που απαιτείται να έχει η σύγχρονη μητέρα.  

Αναπόσπαστο κομμάτι  στην ενίσχυση αυτή αποτελεί η απόλαυση που πρέπει να συνδέεται άρρηκτα με την σύγχρονη μητέρα. Σκοπός είναι να απολαμβάνει καθημερινά γεύσεις και συνδυασμούς τροφίμων χωρίς την ανησυχία των επιπλέον κιλών και να αισθάνεται το κάθε γεύμα σαν μια επιστημονική διατροφική προσέγγιση που απευθύνεται στο δικό της τύπο, στους δικούς της ρυθμούς, στα δικά της θέλω.

Στη σύγχρονη μητέρα αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σαν συνέχεια μιας καθημερινής, ηρωικής πορείας.

Χρόνια Πολλά σε όλες!

Δημοσιεύτηκε από τον Κωνσταντίνα Αποστολοπούλου

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Αθλητική Διατροφολόγος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *