Πλάνο: Αξία Επανεκκίνησης

axiatrofis, doseaxia, dwseaxia, kanutritionist, kapostolopoulounutrition, kapostolopoulounutritionist, άγχος, αδυνάτισμα, αθλητικός διατροφολόγος, αθλητισμός, αξία τροφής, άσκηση, Αχαϊα, δίαιτα, διαιτολόγος, διαλειμματική νηστεία ευεξία, διατροφή, διατροφολόγος, ευτυχία, ζωή, κατάθλιψη, κιλά, Κωνσταντίνα Αποστολοπούλου, ομορφιά, πάτρα, παχυσαρκία, στόχος, στρες, σώμα, τροφές, Υγεία, φαγητά, φαγητό, χαρά, χάσιμο βάρους

Το πλάνο αξία επανεκκίνησης προσφέρει μια ολιστική προσωποποιημένη προσέγγιση της υγείας και του βάρους σου δημιουργώντας ένα σημείο επανεκκίνησης και χαράσσοντας μια δημιουργική διατροφική τροχιά. Τα δεδομένα των μεταβλητών του σώματος σου σε προ-υπάρχουσα κατάσταση αναλύονται και συσχετίζονται με υφιστάμενες συνιστώσες με αποτέλεσμα τη δημιουργία εφαρμόσιμου παραγωγικού μοντέλου.

Έτσι η ανακατεύθυνση της διατροφικής σου πορείας με γνώμονα ένα καινούργιο σημείο ενεργοποίησής προκαλεί τον οργανισμό να αντιδράσει θετικά στη νέα συνθήκη με επιπρόσθετα οφέλη στην εσωτερική και εξωτερική κατάσταση του οργανισμού. Ο μετασχηματισμός αυτός αποτελεί προϋπόθεση όχι μεταβολής αλλά μετάβασης στη κατάσταση ισορροπίας μεταξύ του αποτελέσματος που αναζητάς και της προσπάθειας που καταβάλεις.

Η αξία της επανεκκίνησης θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις δυσκολίες που λειτουργούσαν επιβραδυντικά και ίσως αποτρεπτικά στο λόγο θέλω/πράττω.

Δημοσιεύτηκε από τον Κωνσταντίνα Αποστολοπούλου

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Αθλητική Διατροφολόγος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *