Επαναστάτησε, δώσε αξία στη τροφή σου!

διατροφή, δίαιτα, υγεία, ομορφιά, σώμα, άσκηση, αθλητισμός, ευτυχία, ζωή, χαρά, τροφές, διαλειμματική νηστεία ευεξία, στόχος, κιλά, παχυσαρκία, αδυνάτισμα, φαγητά, Πάτρα, διαιτολόγος, διατροφολόγος, Κωνσταντίνα Αποστολοπούλου, axiatrofis, dwseaxia

Κάθε είδος επανάστασης χαρακτηρίζεται από την ανάγκη του ανθρώπου να αλλάξει τις συνθήκες διαβίωσης. Ο αντίκτυπος της αβεβαιότητας στον τομέα της υγείας ώθησε ένα μεγάλο μέρος των ανθρώπων να επαναστατήσουν στο κατεστημένο της δυτικής διατροφής. Η προσοχή τους πλέον εστιάζεται στο ρόλο που διαδραματίζει η διατροφή  στην προστασία του οργανισμού και στην ευεξία.

Παρατηρούν πλέον τη τροφή όχι ως ένα μέσο ικανοποίησης της πείνας και ούτε ως μια διαφυγή από τις καθημερινές έννοιες, αλλά ως μια προστιθέμενη αξία στην προσπάθειά  τους για έναν καλύτερο τρόπο ζωής. Η αξία που δίνουν σε κάθε συνδυασμό τροφών, σε κάθε γεύμα, είναι το όπλο τους για να ανταπεξέλθουν στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις που εμφανίζονται στο οικογενειακό και εργασιακό περιβάλλον.

Επωφελούμενοι από τις άμεσες και ορατές βελτιώσεις στην ενέργεια, στο σώμα και στο τρόπο σκέψης, ελευθερώνονται από τοξικές συνήθειες και η αξία της τροφής συναντά πλέον την αξία του ευ ζην. Η ευεξία, η καλή διάθεση, η θετικότητα εμπλουτίζουν τη ζωή και τη θέληση για απόλαυση και ευτυχία.

Δώσε αξία στην τροφή σου. Επαναστάτησε!

Δημοσιεύτηκε από τον Κωνσταντίνα Αποστολοπούλου

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Αθλητική Διατροφολόγος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *