Ο Διατροφικός Προγραμματισμός ευεργετεί την όρεξη για ζωή

διατροφή, δίαιτα, υγεία, ομορφιά, σώμα, άσκηση, αθλητισμός, ευτυχία, ζωή, χαρά, τροφές, διαλειμματική νηστεία ευεξία, στόχος, κιλά, παχυσαρκία, αδυνάτισμα, φαγητά, Πάτρα, διαιτολόγος, διατροφολόγος, Κωνσταντίνα Αποστολοπούλου

Από το 1992 θεσπίστηκε και τηρείται παγκόσμια η 3η Δεκεμβρίου σαν  Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Η διατροφή αποδεικνύεται σημαντική για την διευκόλυνση της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας που ανήκουν στη συγκεκριμένη ομάδα. Οι ιδιαιτερότητες που πρέπει να εξεταστούν κατά περίπτωση επιδρούν πολύ θετικά σε ένα σύνολο ψυχοσωματικών μεταβολών.

Παρόλο που πολύ καταφεύγουν στη ακατάστατη μείωση των θερμίδων για την απώλεια ή τη διατήρηση βάρους, ο διατροφικός προγραμματισμός επιφέρει τελικά  την διακριτή αναλογία  μεταξύ κατάλληλου βάρους και θετικής ψυχοσύνθεσης.   

Ο διατροφικός προγραμματισμός περιλαμβάνει εκτός των άλλων, τον αποτελεσματικό συνδυασμό διατροφικών συστατικών, ποσοτήτων και περιοδικότητας γευμάτων προκειμένου να μεταμορφώσει το οποιοδήποτε σωματότυπο και να ευεργετήσει την όρεξη για ζωή!

Δημοσιεύτηκε από τον Κωνσταντίνα Αποστολοπούλου

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Αθλητική Διατροφολόγος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *