Υγεία

Η αξία της τροφής, η διατροφή, η δίαιτα, το αδυνάτισμα και η ενδυνάμωση σχεδιάζονται με βάση του δείκτη της υγείας σας!

διατροφή, δίαιτα, υγεία, ομορφιά, σώμα, άσκηση, αθλητισμός, ευτυχία, ζωή, χαρά, τροφές, διαλειμματική νηστεία ευεξία, στόχος, κιλά, παχυσαρκία, αδυνάτισμα, φαγητά, Πάτρα, διαιτολόγος, διατροφολόγος, Κωνσταντίνα Αποστολοπούλου
Κωνσταντίνα Αποστολοπούλου, Διαιτολόγος Διατροφολόγος.png
Κωνσταντίνα Αποστολοπούλου, Διαιτολόγος Διατροφολόγος.png

Καρκίνος και διατροφή. Αυτό που τρώμε επηρεάζει το καρκίνο;

Η 4η Φεβρουαρίου χαρακτηρίζεται ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου και εστιάζει την παγκόσμια προσοχή στη πρόληψη. Υπενθυμίζει πόσο σημαντική είναι η δέσμευση συνολικά των οργανισμών και των κοινοτήτων αλλά και ατομικά του κάθε ανθρώπου, ώστε να υπάρχει όσο γίνεται περισσότερη προστασία από την νόσο..

Η 11η Απριλίου αξίζει να σε προτρέψει να τρως λαχανικά

Εάν χρειάζεσαι κάποιο σημαντικό λόγο για να εντάξεις τα λαχανικά στη διατροφή σου, αξίζει να εμπνευστείς από την 11η Απριλίου, που είναι αφιερωμένη παγκοσμίως στη νόσο Πάρκισον..

Μάις, μάης, γιορτινό τραπέζι axiatrofis, doseaxia, dwseaxia, kanutritionist, kapostolopoulounutrition, kapostolopoulounutritionist, άγχος, αδυνάτισμα, αθλητικός διατροφολόγος, αθλητισμός, αξία τροφής, άσκηση, Αχαϊα, δίαιτα, διαιτολόγος, διαλειμματική νηστεία ευεξία, διατροφή, διατροφολόγος, ευτυχία, ζωή, κατάθλιψη, κιλά, Κωνσταντίνα Αποστολοπούλου, ομορφιά, πάτρα, παχυσαρκία, στόχος, στρες, σώμα, τροφές, Υγεία, φαγητά, φαγητό, χαρά, χάσιμο βάρους, υγιεινά εστιατόρια, επιχειρήσεις

Γίνε Μάης

Η άνοιξη είναι πλέον σε πλήρη εξέλιξη και είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε έναν πανέμορφο μήνα. Η συνεισφορά του Μάη στη καθημερινότητα μας αποτυπώνεται εκτός των άλλων και μέσα από την πολύχρωμη ποικιλία των φρούτων και των λαχανικών που ξεπροβάλουν με τον ερχομό του..

axiatrofis, doseaxia, dwseaxia, kanutritionist, kapostolopoulounutrition, kapostolopoulounutritionist, άγχος, αδυνάτισμα, αθλητικός διατροφολόγος, αθλητισμός, αξία τροφής, άσκηση, Αχαϊα, δίαιτα, διαιτολόγος, διαλειμματική νηστεία ευεξία, διατροφή, διατροφολόγος, ευτυχία, ζωή, κατάθλιψη, κιλά, Κωνσταντίνα Αποστολοπούλου, ομορφιά, πάτρα, παχυσαρκία, στόχος, στρες, σώμα, τροφές, Υγεία, φαγητά, φαγητό, χαρά, χάσιμο βάρους, υγιεινά εστιατόρια, επιχειρήσεις, μεταβολισμός, εξετάσεις, διάβασμα, κάπνισμα

Η παγκόσμια ημέρα κατά του τσιγάρου (31/5)ς επισκιάστηκε την εβδομάδα αυτή  από το χαρμόσυνο γεγονός της έναρξης του καλοκαιριού με τον ερχομό του Ιουνίου.

Για να χαρούμε όλοι το καλοκαίρι αυτό καθώς και τα επόμενα καλοκαίρια, δεν θα πρέπει να μείνουμε μόνο στα νούμερα και στους κινδύνους που προκαλεί το κάπνισμα. Θα πρέπει να δράσει ο κάθε ένας καπνιστής αναλόγως ώστε αν δεν είναι εφικτό να κόψει άμεσα το κάπνισμα ή έστω να το ελαττώσει, τουλάχιστον να ενισχύσει τον οργανισμό του όσο το δυνατόν περισσότερο.